Workshop Tehnici proiective – 10 credite

Asociația EXPERT PSY organizează în București

workshop-ul de formare continuă (10 credite CPR)

Tehnici proiective utilizate în evaluarea clinică

6475e432-1528-4297-9c53-7d84c8e08ed6

Cursul se va desfășura pe parcursul a trei întâlniri, în datele de:

  • 17.05 (Marți), 24.05 (Marți) și 1.06 (Miercuri), începând cu orele 17:15.

Formator: Armand Veleanovici, PhD, supervizor în psihologie și consiliere psihologică, psihoterapeut, coordonatorul Centrului de Consiliere din cadrul DGASPC Sector 2 București, practică privată.

Cursul este destinat psihologilor clinicieni, psihoterapeuţilor, consilierilor psihologici, altor specialiști interesaţi de evaluarea clinică, psihoterapia și consilierea copilului și a familiei.

Specialităţile profesionale pentru care se asigură formarea profesională: psihologie clinică, psihoterapie, consiliere psihologică.

Se acordă 10 credite CPR.

Tematica cursului:

  • prezentare teoretică și aplicații practice, discuții pe cazuri clinice de evaluare și psihodiagnostic utilizând:
  • Testele proiective de desen: Testul Arborelui, Testul Persoanei,                   Testul Familiei, Testul Casei, Testul Cuibului, Desenul Animalului Inexistent;
  • Planșele tematice: C.A.T., T.A.T., Roberts;
  • Fabulele Düss
  • ghid de realizare a raportului de psihodiagnostic și evaluare clinică;
  • utilizarea expresiv – creativă a tehnicilor proiective în intervenția clinică primară în lucrul cu copiii, adolescenții și adulții.

Costul cursului:

  • Pentru cele trei întalniri: 150 lei, sau 100 lei pentru masteranzi, psihologii în supervizare, psihologii angajați în sistemul bugetar, studenți, plată care se va face integral în avans;

Informații suplimentare și înscrieri: psih. Patricia Stan, la telefon 0728 196 242 sau pe e-mail: psiholog.patriciastan@gmail.com în care veţi specifica numele complet, numărul de telefon şi cursul la care vă înscrieţi.

După confirmarea telefonică sau prin e-mail a înscrierii, este necesară achitarea până la data de 10 mai a prețului integral al cursului.

 

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns