Workshop: Tehnici de intervenție psihologică primară în grup, 10 credite

Asociația EXPERT PSY organizează în București

workshop-ul de formare continuă (10 credite CPR)

Tehnici de intervenție psihologică primară în grupFoto_curs_interventie_grup1

Data: 10.06.2016 (Vineri), ora 08:30

Formator:Armand Veleanovici, PhD, supervizor în psihologie și consiliere psihologică, psihoterapeut, coordonatorul Centrului de Consiliere din cadrul DGASPC Sector 2 București, practică privată.

Asistent formator: Stan Patricia, MA, psiholog clinician autonom, psiholog în cadrul Centrului de Consiliere din cadrul DGASPC Sector 2 București, practică privată.

Cursul este destinat psihologilor clinicieni, psihoterapeuţilor, consilierilor psihologici, altor specialiști interesaţi de evaluarea clinică, psihoterapia și consilierea copilului și a familiei.

Specialităţile profesionale pentru care se asigură formarea profesională: psihologie clinică, psihoterapie, consiliere psihologică.

Se acordă 10 credite COPSI.

Tematica cursului:

  • Utilizarea tehnicilor expresiv – creative și psihodramatice în situații specifice dinamicii de grup: spargerea gheții și stimularea coeziunii de grup, introducerea unui nou membru în grup, părăsirea grupului de către un membru înainte de încheierea propriu – zisă a grupului, situații de criză și conflict, agresiune în grup; explorarea relațiilor și a granițelor în interiorul grupului, tehnici de încheiere a grupului și de tranziție.

Costul cursului:

  • 150 lei

Reduceri:

  • 120 lei pentru studenți, masteranzi, psihologi în supervizare, psihologi angajați în sistemul bugetar.

Grup de participanți: maxim 15 persoane (minim 8)

Informații suplimentare și înscrieri: psih. Patricia Stan, la telefon 0728 196 242 sau pe e-mail: psiholog.patriciastan@gmail.com în care veţi specifica numele complet, numărul de telefon şi cursul la care vă înscrieţi.

După confirmarea telefonică sau prin e-mail a înscrierii, este necesară achitarea până la data de 5 iunie a unui avans de 100 lei în contul:

STAN PATRICIA

RO80INGB0000999902720321

ING Bank București.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns